Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- گروه سینما: سریال کره‌ای «عازم جهنم» بیستم نوامبر (۲۹ آبان) در نتفلیکس عرضه شد و در کمتر از ۲۴ ساعت توانست رکورد «بازی مرکب» را بشکند و در ۸۰ کشور به پربیننده‌ترین سریال اینترنتی تبدیل شود. 

برای اولین بار ساخت این مجموعه در آوریل ۲۰۲۰ اعلام و مراحل پیش تولید و انتخاب بازیگران آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این مجموعه نخستین بار در فستیوال بین المللی فیلم تورنتو درسپتامبر ۲۰۲۱ به نمایش درآمد و اولین درام کره­ای بود که در این فستیوال حضور پیدا کرده است. پخش سریال از نتفلیکس در نوامبر ۲۰۲۱ آغاز شد و در طول یک روز اول نمایش اش جزو ده سریال اول و پربیننده آن شد و رکورد بازی مرکب را در تماشای مخاطبان شکست و به عنوان پرمخاطب‌ترین سریال جهان شناخته شد.

«اهل جهنم» سریالی دارم در ژانر وحشت و فانتزی است و داستان دیوهایی فرازمینی را روایت می‌کند که هنگام مرگ انسان‌ها، ناگهان ظاهر می‌­شوند تا آن‌ها را بسوزانند و با خود به جهنم ببرند. این اتفاقات عجیب و ماورائی موجب بی‌نظمی و هرج و مرج در جامعه می‌شوند؛ در این میان یک گروه مذهبی به نام حقیقت ـ به ریاست جئونگ جین‌سو ـ دایره نفوذ و قدرت خود را افزایش می‌‌دهد.

 

ابتدای سریال شاهد دیوهای عظیم‌الجثه‌ای هستیم که به «هالک» شباهت دارند و یک مرد را در روز روشن و در خیابان شلوغ سئول (پایتخت کره جنوبی) تعقیب می‌کنند تا با خشونت بسیار، او را میرانده و با خود به جهنم ببرند. این اتفاق از چشم دیگر مردم کوچه و بازار دور نمی‌ماند و از این صحنه‌ها فیلم می‌گیرند. 

* «اهل جهنم» درباره چیست؟

در یک جهان جایگزین، به طور تصادفی درباره مرگ قریب‌الوقوع افرادی که مرتکب نوعی جنایت شده‌اند، احکام گرفتن جان صادر می‌شود. سپس این احکام در تاریخ و زمان مشخص توسط سه دیو دودی‌شکل اجرا می‌شود که از ناکجاآباد ظاهر می‌شوند، به معنای واقعی کلمه قربانیان را لت و پار می‌کنند، به آتش می‌کشند و آنها را به جهنم می‌فرستند.

 

 

ظاهر گیج‌کننده موجودات ماورائی به زودی به تئوری‌های توطئه منجر می‌شود. در میان ترس و سردرگمی مردم، رهبر یک گروه مذهبی به نام «انجمن حقیقت جدید» ادعا می‌کند که از این موجودات شناختی نزدیک دارد و مدعی است که این روش خدا برای قضاوت و اجرای عدالت است. در این میان، افراد مشکوک توسط یک گروه رادیکال به نام «نوک پیکان» مورد حمله خشونت‌آمیز قرار می‌گیرند که ردای مراقبان را می‌پوشند... 

در این زد و خوردها، ما با برخی از شخصیت های اصلی سریال آشنا می شویم: کارآگاه جین کیونگ هون (با بازی یانگ ایک جون)، که پس از قتل همسرش در تلاش برای آشتی با دختر نوجوانش است. وکیل مین هی جین (کیم هیون جو) که سعی می‌کند به یک زن قربانی کمک کند. بائه یانگ جائه (پارک جونگ مین)، تهیه‌کننده ایستگاه تلویزیونی که پس از محکوم‌شدن یکی از عزیزانش به شدت به دنبال یافتن چاره است.

 

* منتقدان چه می‌گویند؟

بسیاری از منتقدان «راتن تومیتوز» سریال را به دلیل لحن فلسفی آن تحسین می‌کنند، در حالی که برخی دیگر آن را در حد فیلم‌های اکشن و تخیلی به سبک مارول می‌دانند، البته نسخه خشن‌تر و خونین‌تر.

در یکی از نقدها می‌خوانیم: این سریال بسیار پرطرفدار درباره هیولاهای وحشتناک نیست، بلکه درباره این است که بعداً چه اتفاقی می‌افتد؟ چگونه بسیاری از مردم عقل و احساس خود را از دست می‌دهند، به خصوص اگر چنین نیروی واقعی خشمگینی به عنوان انتقام گناهان ما تلقی شود.

در سایت راجر ایبرت هم نوشته است: وحشت اصلی در این سریال، فرصت‌طلبان، رهبران فرقه‌ و مؤمنان چشم و گوش بسته‌ای هستند که از روی ترس و نفرت از دیگران، به‌منظور جلب رحمت خدا نابودی دیگران دنبال می‌کنند. سریال «سانگ هو یون» وحشت را با بحث‌های متفکرانه در مورد چگونگی این اتفاق ترکیب می‌کند.

 

 

استوارت هریتیج، روزنامه‌نگار گاردین هم به شباهت تم‌های سریال با برخی رویدادهای جاری در فضای مجازی اشاره می‌کند و می‌گوید: «اهل جهنم» یک درام واقعاً استثنایی است که در هیجانات سطحی پیچیده شده است.

منتقد تلگراف اما به این سریال امتیاز ۶۰ از ۱۰۰ داده و نوشته است که «اهل جهنم‌» را می‌توان ترکیبی از فیلم‌های ترسناک ژاپنی مانند «حلقه» با فیلم‌های معمایی مانند «رمز داوینچی» دانست، بنابراین تماشای این سریال رازآلود لذتبخش خواهد بود و می‌تواد چالش جدی برای «بازی مرکب» باشد.

* آیا فصل دوم در کار خواهد بود؟

فصل اول سریال «عازم جهنم» در قسمت‌های نخست تا حدودی کُند پیش می‌رود اما وقتی داستان‌های به‌ظاهر پراکنده و تعدد بازیگران کنار هم قرار می‌گیرند، داستان جالبی را رقم می‌خورد که ظرفیت بالایی برای پیشروی و همراه کردن مخاطب دارد. مخصوصاً که در فصل نخست مشخص نمی‌شود که سرگذشت افراد پس از مرگ و رفتن به جهنم چه خواهد شد؟ آیا آنجا تا ابد می‌مانند یا  ممکن است دوباره به زندگی برگردند؟ 

 

 

«سانگ هو یون» کارگردان مینی‌سریال ۶ قسمتی «عازم جهنم» این مجموعه را بر اساس ی کُمیک به همین نام ساخته است. او نخستین بار این کمیک دیجیتالی را در یک انیمیشن ۱۱ دقیقه‌ای در سال ۲۰۰۲ رونمایی کرد.

او در گفت‌وگو با ورایتی اظهار داشته که فرصتی برای بحث درباره ساخت فصل دوم با نتفلیکس نداشته است. هو یون تأکید کرده که با شریکش تصمیم گرفته است مابقی داستان را ابتدا به صورت کمیک منتشر کند و سپس درباره ساخت آن تصمیم بگیرد.

با این حال، بسیای از کارشناسان معتقدند که پایان تکان‌دهنده و موفقیت‌آمیز این سریال تضمین می‌کند که زمان زیادی از اعلام ساخت فصل جدید نخواهد گذشت.

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اهل جهنم بازی مرکب سریال کره ای ویروس کرونا نتفلیکس بازی مرکب اهل جهنم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۹۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بناهای ماقبل‌تاریخی که «مسیری به جهان پس از مرگ» بودند (+عکس)

در یک بررسی باستان‌شناسی در ایرلند، آثاری از صدها اثر تاریخی که قبلا ناشناخته بودند، شناسایی شده است. پنج مورد از این بناهای تاریخی، سازه‌های ماقبل تاریخ بسیار کمیابی بودند که ممکن است روزگاری حاوی مسیرهای مخفی نمادین برای ورود به زندگی پس از مرگ برای مردگان بوده باشند. 

به گزارش فرادید، این مطالعه به رهبری دکتر جیمز اُدریسکول از دانشگاه آبردین از فناوری LiDAR برای تولید مدل‌های سه‌بعدی بسیار دقیق از زمین استفاده کرده است. این فناوری، مشابه آنچه که برخی وسایل نقلیه خودران از آن استفاده می‌کنند، در شناسایی بقایای این سازه‌های باستانی که بیشترشان با هزاران سال شخم زدن از بین رفته بودند، بسیار حیاتی بود. 

اُدریسکل این بررسی را در چشم‌انداز بالتینگلاس، ایرلند انجام داد که پر از بقایای ماقبل تاریخ است. نتایج این بررسی در مجله Antiquity منتشر شده است. 

منطقه بررسی‌شده توسط محققان، در دوران نوسنگی اولیه (که حدود ۳۷۰۰ قبل از میلاد آغاز شد) و عصر برنز میانه تا اواخر (۱۴۰۰ تا ۸۰۰ قبل از میلاد) اشغال شده بود. با این حال، شواهدی از اشغال در طول ۲۰۰۰ سال بین این دو دوره که به دوره نوسنگی میانه شناخته می‌شود، تا کنون کمیاب بوده است. 

بناهای ماقبل تاریخ بالتینگلاس 

به گفته اُدریسکل، یافتن این بناهای تاریخی اهمیت ویژه‌ای دارد چون این عقیده‌ی عمومی را رد می‌کند که بالتینگلاس حدود ۲۰۰۰ سال، بین عصر برنز پسین و اوایل نوسنگی رها شده است. این نتایج حاکی از آنست که این منطقه به طور مداوم مسکونی بوده و در این اوقات، اهمیت آیینی داشته است. 

بناهای تاریخی کشف‌شده علاوه بر اهمیت معماری، اهمیت فرهنگی و معنوی نیز دارند. این بناهای تاریخی که رویدادهای مهم خورشیدی مانند انقلابین را نشان می‌دهند، طوری به طور استراتژیک در سراسر چشم‌انداز قرار گرفته‌اند که با مکان‌های تدفین و حرکات چرخه‌ای خورشید هم‌خوانی داشته باشند. به گفته دکتر اُدریسکول، این هم‌ترازی گواه سفر مردگان است، چرا که آن‌ها به آسمان‌ها صعود می‌کنند و دنباله‌ای ملموس پشت سر خود بجا می‌گذارند که آن‌ها را به دنیای اجدادشان در طرف دیگر متصل می‌کند. 

این اتصال بین مسیرهای کورسوس، محل‌های دفن و رویدادهای آسمانی بر ماهیت درهم تنیده‌ی زندگی روزمره، چرخه‌های کشاورزی و باورهای معنوی در جوامع نوسنگی تأکید می‌کند که نمایانگر درکی پیچیده از زندگی، مرگ و تولد دوباره است. 

محوطه معبدراهه‌شده‌ی نوسنگی اولیه راتکوران

کورسوس‌ها (Cursuses) نوعی سازه یادبودی دوران نوسنگی شبیه خندق یا جان‌پناه هستند و در جزایر بریتانیای کبیر و ایرلند یافت می‌شوند. این بناهای ماقبل تاریخ معمولاً دارای محوطه‌های خاکی نسبتاً باریک هستند. اُدریسکول می‌گوید: «کشف بناهای تاریخی کورسوس بسیار مهم است، چون در ایرلند بسیار نادر هستند.» 

«در ایرلند کمتر از ۲۰ بنای تاریخی ثبت‌شده وجود دارد که معمولاً مجزا یا جفت هستند. این امر سبب می‌شود پنج نمونه بالتینگلاس، بزرگ‌ترین خوشه از این محوطه‌ها در کشور شوند، اما، مدل توپوگرافی دقیق محوطه‌ها و چشم‌انداز اطراف آن‌ها فرصتی را برای بررسی دیجیتالی این آثار فراهم کرده است.» 

اُدریسکول اشاره میکند که ممکن است این بناهای تاریخی، نمادی از رفتن مردگان به سمت آسمان باشند. 

«عملکرد این نوع بناها همیشه یک موضوع پیچیده بوده، چون ما اطلاعات کافی نداریم. اما با توجه به اینکه برخی از مکان‌های بالتینگلاس را می‌توان با بناهای تدفینی نیز مرتبط دانست، برای من به این معناست که ممکن است آن‌ها بناهای تشریفاتی بوده باشند که در مراسم تدفینی کاربرد داشتند، جایی که کورسوس، مسیر فیزیکی انتقال مردگان به زندگی پس از مرگ را مشخص می‌کند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امید اول بارسلونا در جهنم زرد غیب شد!
  • بیش‌ترین بازی در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا؛ رکورد تحسین‌برانگیز توماس مولر / عکس
  • فردا رکورد لورکوزن را خراب می‌کنیم
  • کشف بناهای ماقبل‌تاریخی که «مسیری به جهان پس از مرگ» بودند (+عکس)
  • تفال به حافظ چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ آن شب قدری که گویند اهل خلوت امشب است...
  • شب درخشان وینیسیوس: امشب قیصر رئالی بود
  • فرار رئال از جهنم آلیانز؛ همه چیز به اسپانیا کشیده شد
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • ال‌کلاسیکوی ایرانی در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند
  • الکلاسیکو فوتبال ایران در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند